Sitemap    
 

Nyt fra Gymnastik

12.09.20

Til gymnasterne og forældre

SÅDAN GÅR JEG TIL GYMNASTIK:

I denne tid, er gymnastik lidt anderledes, i forhold til, hvordan vi plejer at gøre. Derfor har vi lavet en lille beskrivelse til jer og jeres forældre, så vi ved, hvad vi skal gøre, når vi skal til træning.

Vi håber i vil hjælpe hinanden med at huske det og passe på hinanden


1. For det første skal man blive hjemme, hvis man har symptomer eller er syg med Covid-19. Skulle man blive testet positiv, vil vi gerne, om i vil give gymnastikudvalget besked

2. Man skal først komme til træning, når holdets træningstid starter, og være omklædt hjemmefra. Medbring din egen drikkedunk.

3. Der er lavet indgang ind af den dør vi plejer at bruge til at gå ind af, og gymnasterne venter ude i forhallen. Selvfølgelig med afstand. Instruktøren henter gymnasterne, når hallen er klar til holdet kan starte.

4. Der vil være en instruktør, som tager imod gymnasterne ved døren, så forældrene kan sige ”god træning” og ”vi ses” uden at komme ind

5. Inden man går ind i hallen, skal man selvfølgelig spritte hænder.

6. Under træningen er det vigtigt i hører efter instruktørens instrukser, så vi kan passe på hinanden. Så vidt muligt skal der holdes 2 meters afstand hinanden under træningen. Både når man står i kø og når der varmes op.

7. Efter træning bliver alle redskaber rengjorte og alle kontaktflader tørt af. Gymnasterne skal spritte deres hænder af, inden de forlader hallen.

8. Gymnasterne der har endt træning går ud af døren til omklædningsrummene og ud den vej. Så undgår vi, at der bliver tæt befolket i forhallen.

9. Forældrene kan tage imod gymnasterne udenfor


Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med gymnastikken, og vi håber der kommer rigtig mange gymnaster Vi håber både gymnaster og forældre vil hjælpe os igennem opstarten, indtil vi lige får lært rutinen.

Vi opdaterer jer, hvis der sker ændringer i forhold til retningslinjerne

Gymnastikudvalget


 
Aug. 2020

Så er vi igen klar til at byde jer alle velkommen til en ny og sjov sæson i BMI Gymnastik.
 
Se holdenes indhold og træningstider under menupunktet ”Gymnastikhold 20/21”
Vi starter op i uge 38 fra mandag den 14. september.
 
Man kan frit møde op de første 3 gang, og herefter skal alle betale kontingent, som tilmeldes via denne hjemmeside under fanen ”Betal kontingent”
HUSK at melde barnets navn og fødselsdato ved indmeldelse. Hvis barnet tidligere har gået til gymnastik, benyttes samme login (e-mail og kode).

Husk også og følge vores Facebook side ”Bmi gymnastik” hvor vi løbende ligger billeder af træningen, opvisning, og andre relevante informationer ud.


Vi glæder os til endnu en god sæson med alle de gode gymnaster fra Bjergby om omegn.
Martin Lilholt Thomsen  | formand@bjergby-mygdalif.dk