Sitemap    
 

Nyt fra Gymnastik

Så er vi igen klar til at byde jer alle velkommen til en ny og sjov sæson i BMI Gymnastik.
 
Se holdenes indhold og træningstider under menupunktet ”Gymnastikhold 19/20”
Vi starter op i uge 38 fra mandag den 16. september.
 
Man kan frit møde op de første 3 gang, og herefter skal alle betale kontingent, som tilmeldes via denne hjemmeside under fanen ”Betal kontingent”
HUSK at melde barnets navn og fødselsdato ved indmeldelse. Hvis barnet tidligere har gået til gymnastik, benyttes samme login (e-mail og kode).

Husk også og følge vores Facebook side ”Bmi gymnastik” hvor vi løbende ligger billeder af træningen, opvisning, og andre relevante informationer ud.

Efter stor efterspørges, har formanden selv taget instruktør trøjen på og starter Pink Ladies op igen som henvender sig til damer i alderen fra 18+ hvor vi i fællesskab for trænes alle kroppens muskler imens vi hører god musik og har det sjovt.

Vi er glade for at kunne byde Sanne og Martin tilbage som instruktør på holdet ”Junior Power”. Så vi glæder os alle til en masse springlade gymnaster.

Som noget nyt vil gerne invitere alle legeglade børn og voksne til Julesjov i hallen den 1. december fra kl 10-12. Her vil vi sætte en masse sjove redskaber, airtrack mm. frem, julemusik i højtalerne, nissehuerne på hovedet og mulighed for at købe diverse godter. Nærmere info følger på hjemmesiden og vores Facebook.

Spørgsmål ang. 60 + kontaktes Anne Kirstine på tlf.: 40 28 36 50

Vi glæder os til endnu en god sæson med alle de gode gymnaster fra Bjergby om omegn.
Martin Lilholt Thomsen  | formand@bjergby-mygdalif.dk