Sitemap    
 

Gymnastikhold 19/20

 
Tirsdag
 
Smølferne (0-2 klasse) 16,00-17,00
Instruktør: Casper og Kristopher
Hjælpere: Sille, Kathrine og Natja
Pris: 600,-
Smølferne er for alle gymnastikglade børn i 0. - 2. klasse.
Fokus er på at få brugt kroppen, hele kroppen, til en masse god gymnastik, lege og spring. Vi skal til opvisning, hvor vi skal lave noget vildt sjovt med en serie - måske med håndredskaber, hvis vi er modige(!), og vise en masse flotte spring.
Man kan være med, selv om man aldrig har prøvet gymnastik før. Og har man været med i nogle år, kan man blive endnu bedre til det, man allerede har lært. Smølferne har plads til alle.
Til mor og far:
På Smølferne arbejder vi ligesom på Puslinge med børnenes kropsbevidsthed, så de lærer deres egen styrke at kende. Vi kan i opvarmning bruge lege til at blive fortrolige med at røre ved andre børn, så der senere kan arbejdes med akrobatik, hvor vi skal stole på hinanden.
Der arbejdes med styrke til at holde kroppens vægt i håndstand og kræfter til at springe så højt i trampolinen, at der kan komme en salto (og senere andet) på.
Det hele leges ind, for det vigtigste er, at det er sjovt at gå til gymnastik.
 
Superbørn (3-4 klasse) 17,00-18,00
Instruktør: Gorm
Hjælpere: Sif, Emil og Andreas
Pris: 600,-
Superbørn er gymnastik for drenge og piger i 3. - 4. klasse, som er vilde med at give den gas på gulvet og på redskaberne.
Der vil blive arbejdet både med rytme- og springgymnastik, og selv om man ikke har gået til gymnastik tidligere, kan man sagtens komme og være med på dette hold.
Der skal laves de fedeste serier og spring, men der er også plads til leg, sjov og lidt ballade i hallen.
Til forældre:
Tanken med Superbørn er at videreudvikle det, som mange har lært på de tidligere hold og bygge på, så alle får lov til at udnytte deres stærke sider og styrke svaghederne. Der vil blive en del grundtræning, men der er også mulighed for at finpudse forskellige kompetencer. Målet er at give de børn, der ønsker det, mulighed for senere at deltage på f.eks. Landsdelshold eller andre hold med højere niveau ved siden af grundtræningen i BMI Gymnastik.
Niveauet bliver dog ikke højere end at man kan være med, selv om man ikke tidligere har gået til gymnastik.

Junior Power (5 klasse- 18 år) 19,30-21,30
Instruktør: Jacob
Hjælpere: Kathrine og Karoline
Pris: 750,-
Juniorpower er på alle måder et mixhold. Det er for drenge og piger, som har lyst til at arbejde med både spring- og rytmegymnastik.
Her trænes grundgymnastikken, men der er også mulighed for at udvikle færdigheder indenfor lige netop det, DU er god til. Holdet kan f.eks. være grundtræning til deltagelse på Springteam Hjørring, DGI's landsdelshold eller andre hold på lidt højere niveau og som første skridt på vej mod en trænerkarriere.
I BMI Gymnastik er der plads til alle og ud over gymnastikken vil der også være fokus på styrke- og udholdenhedstræning, så kroppen bliver stærk nok til at udfordre gymnastikken.
Der er også plads til leg og socialt samvær, og det er aldrig for sent at starte til gymnastik.
Til forældre:
I lighed med tidligere år kan det komme på tale, at holdet kan komme med til flere opvisninger i DGI, og i så fald skal der købes opvisningstøj af en vis kvalitet, hvorfor en evt. merbetaling kan forekomme. Vi vil dog så vidt muligt prøve, at det er foreningen der skaffer midler til dette.
Egenbetalt opvisningstøj kan selvfølgelig beholdes af gymnasten!Onsdag
 
Forældre/barn 16,00-17,00
Instruktør: Trine og Johanne
Hjælper: Mathilde
Pris 600,- pr. barn
Forældre/barn holdet er ofte barnets første møde med gymnastik, hallen og redskaber og alle deres muligheder. Holdet er et tilbud til alle børn mellem 0-3 år OG min. 1 forældre/bedsteforældre
I hallen vil vi lege, synge, tumle, og lære redskaberne og kende. Vi vil lære og vente på ens tur, lave noget sammen med alle de andre børn. Vi skal kravle, trille, balancere, gå (hvis barnet kan). Vi vil have kroppen i bevægelse og fornemme hvor meget barnet i egentlig formår.
Det er meget forskelligt hvad børnene kan, og i skal som forældre være med til at vise tro og motivation til at vise barnet kan klare det. Der vil være mulighed for øvelser til både de små og store.
Det bliver sjovere og gå til gymnastik, med mor/far som deltager aktivt og bruger kroppen sammen med barnet. Måske skal vi vrikke med numsen, måske skal vi hoppe, kravle, men børnene følger jer og det er noget vi gør sammen.

Puslinge (4-6 år) 17,00-18,00
Instruktør: Trine og Johanne
Hjælpere: Oscar, Mathilde, Zilas, Olivia, Zakia
Pris: 600,-
Puslinge er holdet for alle tumlinge på 4-6 år.
Her skal man klatre på redskaber, ned og trille på gulvet og hoppe op i luften.
Man skal lege, hoppe, springe, kravle og vende på hovedet alt det man orker, og så skal man være klar til at slippe mors eller fars hånd og deltage på holdet uden en voksen.
Vi håber, at rigtig mange børn har lyst til at komme og være med til mange sjove timer i hallen.
Til mor og far:
De øvelser, der arbejdes med, er bl.a. videreudvikling af det, man prøvede, hvis man gik på forældre-barn holdet sidste år. Samtidig er det de tidlige øvelser til grundspring, ruller (kolbøtter), håndstand, vejrmøller. Børnene lærer f.eks. at mærke forskellen på at være rullet sammen (rulle og senere salto), at være strakt (håndstand og senere flik flak og andre spring, hvor armene bærer kroppens vægt) og at trille (senere spring med skrue).
For børnene er det hele en leg, men der ligger faglige og pædagogiske overvejelser bag både opvarmning og øvelser.
 


Torsdag

Teen- Dance (3-6 klasse) 16,00-17,00
Instruktør: Sarah og Diana
Pris: 600,-
Holdet for de danseglade piger og drenge. Vi arbejder med forskellige stilarter (dog mest showdance og disko), og der bliver også arbejdet med valg af musik og udvikling af egne koreografier.
Vi får sved på panden og smil på læben, mens vi nyder rytmerne og bliver fortrolige med de nye trin i et hyggeligt fællesskab.
Holdet er primært for dem der har danset før, men alle er velkommen til at komme og prøve holdet.
Martin Lilholt Thomsen  | formand@bjergby-mygdalif.dk